Sleutels tot succes

February 20, 2018

Cursisten van de modules Zakelijk Nederlands, Transportbediende en Macusa trokken op maandag 19 februari naar Edegem voor Sleutels tot succes. Tijdens deze inspiratiedag voor cursisten uit het tweedekansonderwijs volgden ze een aantal boeiende sessies. Een paar impressies:

1Dounya volgde de sessie: ‘Solliciteren’
“Ik heb heel veel interessante tips meegekregen. Niet alleen over het sollicitatiegesprek maar ook over het cv en de motivatiebrief. Bijvoorbeeld dat ik me goed moet voorbereiden: door informatie op te zoeken over de firma waar ik solliciteer en ook vragen moet stellen tijdens het gesprek om te zien of ik mezelf zou thuis voelen in die onderneming.”

Nazha en Louise gingen naar : ‘Spreken voor een groep’
“Onze ervaring was zeer positief, we hebben er zeer veel uit geleerd. Veel tips om een presentatie te doen hoe je het wel en niet moet doen. We hebben zeker bijgeleerd, een aanrader.”

2Ikram over de sessie: ‘Meer kansen krijgen’
Het was leerrijk en interessant en we hebben ook een kaartspel gekregen over onze persoonlijkheid.”

Eva ging naar de sessie: ‘Waarom IT op een wolk leeft’
“Ik heb het één en ander bijgeleerd maar vond het toch wel een beetje moeilijk om de technische woordenschat te begrijpen. Onze spreker Tom heeft echter wel zijn best gedaan om de woordenschat en het concept van de workshop zo goed mogelijk uit te leggen.”

← Terug naar overzicht