Schrijf je snel in voor onze module Macusa

October 25, 2018

Wil je een diploma secundair onderwijs behalen? Of wil je het nieuws op televisie of in de krant beter begrijpen? Dan is de module Maatschappij, Cultuur en Samenleving (Macusa) iets voor jou!

Macusa

In de module Maatschappij, Cultuur en Samenleving (Macusa) leer je onder andere over hoe een democratie werkt, wat er met je belastinggeld gebeurt, de oorzaken en gevolgen van armoede en wat de invloed is van cultuur.

We starten op 14 november met nieuwe lessen die elke woensdagavond plaatsvinden van 18.30u tot 22u in ons centrum in Hoboken. De lessen lopen tot 19 juni 2019.

Diploma Secundair Onderwijs

De module is een onderdeel van de opleiding Aanvullende Algemene Vorming. In combinatie met een beroepsgerichte opleiding, zoals bijvoorbeeld transportbediende of kok, behaal je je diploma secundair onderwijs.

Inschrijven

Inschrijven voor de module kan nog tot 13 november op het onthaal van Toekomstonderwijs in campus Maalboot (Maalbootstraat 19, 2660 Hoboken) van 9 tot 16u. Op maandag, dinsdag en donderdag is het onthaal ook open van 18u tot 21u.

Opgelet! Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

← Terug naar overzicht