Lessenreeks voor kandidaat politie-inspecteurs groot succes

February 9, 2018

Omdat de interesse in de vooropleiding voor kandidaat politie-inspecteurs groot is, verdubbelde cvo Toekomstonderwijs zijn aanbod. In plaats van 20 cursisten kunnen er op 20 februari 40 cursisten starten in elke module. Er zijn nog maar enkele plekken vrij!

Schrijf je snel in

De voorbereiding op het gesprek met de selectiecommissie is intussen volzet, maar er zijn nog enkele plaatsen vrij in de modules die werken aan het redeneervermogen, het verwerken van informatie en het gebruik van het Nederlands om een goed verslag te kunnen opstellen: zaken die in de cognitieve vaardigheidsproef aan bod komen. Snel inschrijven is dus de boodschap!

Inschrijven kan nog op het onthaal van Toekomstonderwijs in de Maalbootstraat 19, 2660 Hoboken van 9 tot 16u vanaf 19 tot en met 23 februari.

Voorbereiding op selectieproeven

In samenwerking met de Lokale Politie Antwerpen startte Toekomstonderwijs begin dit schooljaar met een opleidingsaanbod voor kandidaat politie-inspecteurs. Heel wat mensen voelen zich geroepen tot een job bij de politie, maar slagen niet in de eerste selectieproeven. Gedurende een semester bereidt Toekomstonderwijs de kandidaten voor op de sollicitatieprocedure voor politie-inspecteur.

De opleiding vindt ’s avonds plaats op campus PIVA (Desguinlei 244, 2018 Antwerpen). De nieuwe reeks loopt van 20 februari tot 28 juni. Voor zowel de cognitieve vaardigheidsproef als voor de voorbereiding op het gesprek met de selectiecommissie gaat het telkens om een avond per week.

 

 

 

← Terug naar overzicht